Onko mahdollista elää unelmien elämää, unelmien kehossa, onnellisena ja hehkuvana ruuhkavuosien keskellä jokaikinen päivä? 
KYLLÄ ON! Löydä menestyspolku, jonka avulla minä muutin elämäni riittämättömyydestä, suorittamisesta ja kehohäpeästä hyvinvoivan nykynaisen tuhkimotarinaksi. 
TEEN UNELMASI TODEKSI MYÖS RUUHKAVUOSIEN KAAOKSEN KESKELLÄ! 
OLETKO KOSKAAN MIETTINYT MIHIN 
SE ENTINEN MINÄ OIKEIN KATOSI?
OLETKO KOSKAAN MIETTINYT MIHIN SE OIKEA MINÄ KATOSI?

Annan minun esitellä sinulle VALOVOIMAN AKATEMIA!
On aika oppia oppia pistämään oma itsesi elämäsi varasijoilta sijalle YKSI.

Moikka ihana,

Minun nimeni on Susanna. Olen 48 vuotias Holistinen terveysvalmentaja, klassisen pilateksen opettaja, hengitys- ja seksuaalisuusvalmentaja. Opiskelen traumaterapian ja kognitiivisen psykoterapian alkeita. Olen viiden lapsen äiti ja keväällä 2022 myös maailman ylpein ja onnellisin isoäiti.

Olen toiminut yrittäjänä hyvinvointialalla viimeiset 15 vuotta, jonka aikana olen saanut kohdata ja valmentaa tuhansia asiakkaita. Vuonna 2019 tein päätöksen, että keskityn valmennustyössä yksinomaan naisten valmentamiseen. Se on ollut yksi parhaita päätöksiäni.

Sinun potentiaalisi on nimittäin täysin rajaton, 
sinä et vain tiedä sitä vielä! 

Miten minun elämäni 
muuttui täysin

Miten minun elämäni muuttui täysin

Minä 32 vuotiaana 

Minä 44 vuotiaana 

Oma polkuni kohti terveyttä ja täysin eri tuntuista elämää on vahva.

Välillä joudun nipistämään itseäni. 
Olenko minä oikeasti tämä itsevarma, kaunis, itseään rakastava, itseensä uskova, iloinen ja menestyvä nainen? 
Nainen joka myös osaa suojata itseään terveillä rajoilla, tuottaa itselleen turvaa ja varmuutta? 
Nainen, joka ei enää suorita vaan VASTAANOTTAA! 

Kun olin 32-vuotias elin ja toteutin täysin sitä uskomusta, että vanhenemiseen kuuluu kimmoisuutensa menettänyt iho, rypyt, turvotukset kasvoissa, tummat silmänaluset, jenkkakahvat, aikuiskaksarit, selluliitti sekä sitkeä, hetki hetkeltä lisääntyvä ylipaino. Luulin, että aikuisuuteen kuuluu aina vain lisääntyvä väsymys, masentuneisuus ja ilottomuus.

Samaan aikaan olin kroonisesti flunssa- ja poskiontelotulehduskierteessä ja selkä-, vatsa- ja nivelkipuinen. Minulla oli usein päänsärkyä, korkea verenpaine ja elämä oli todella haastavaa kivuliaan endometrioosin kanssa.

Kuvittelin myös, että saadakseni kauniin vartalon, minun pitäisi näännyttää itseäni niukalla ravinnolla, kevyttuotteilla ja rankalla liikunnalla. Olin ainaisesti huolissani, että söin jotain lihottavaa. Inhosin itseäni saamattomuudestani, kun en jaksanut harrastaa liikuntaa joka päivä. 

Kaikki tämä kuuluu aikuisuuteen ja vanhenemiseen? Olin kuullut, että jos heräät nelikymppisenä eikä sinuun satu, olet kuollut.

Olin väärässä.

Voin käsi sydämellä sanoa, että tänä päivänä olen terve, vapaa, kaunis ja onnellinen.

Lähdin kolmekymppisenä etsimään jotain. En tiennyt mitä se on, mutta haparoin eteenpäin. Lähdin uskomattomalle tutkimusretkelle. Se retki muutti ulkonäköni, terveyteni ja energiatasoni. Se toi uuden ammatin, ilon ja intohimon takaisin elämääni.

Tämän kaiken minä haluan antaa sinulle. Haluan että kurotat omiin tähtiisi ja saavutat korkeimman potentiaalisi.

Tätä minä kutsun vallankumoukseksi. 
Minun tarkoitukseni on auttaa sinua ja luoda samalla meistä vankkumattomien supernaisten verkosto!

Missä kohtaa polkuasi 
sinä olet?

Testaa missä kohtaa omaa polkuasi sinä olet! 

Saat testituloksen sähköpostiisi ja se ohjaa sinut omalle menestyspolullesi  
VALOVOIMAN AKATEMIAAN.

Intohimoni on naisen kehon kaunistaminen ja hormonitoiminnan, ylilautuneen hermoston ja kroonisen stressin aiheuttamien tyypillisten ongelmien, kuten aineenvaihdunnan ja rasvanpolton ongelmien, ahdistuksen, suorittamisen, lamaantumisen, ylilatauksen sekä oman kehon, painon, tunnetasapainon ja elämän hallinnan menettämisen tutkiminen ja ratkaisujen löytäminen.

Minä haluan tehdä tätä työtä vapauttaakseni naiset itsesyytöksistä ja huonommuuden kokemuksista
sekä johdattaa heidät oman todellisen potentiaalinsa, kauneutensa ja terveytensä äärelle.

MITÄ VALOVOIMAN AKATEMIA JA 
MENESTYSPOLKUSI SISÄLTÄÄ

Ravinto

 Naishormoneja tukeva ruokavalio. Pudota kilot ja vuodet, jotka käytit kehosi ja itsesi turhaan solvaamiseen! Herätä seksuaalinen halusi takaisin syömällä hormonisi tasapainoon! Opi, voimaannu ja voi hyvin!

Burnout BE GONE, samoin PMS tai vaihdevuosoireet! 
Aktivoi ja tasapainota hormonitoimintasi, jotta voit saavuttaa kirkkaan mielen, tasapainoisen kuukaustiskierron, mielenrauhan ja inspiraation kipinän!

Kaunis keho

 Oletko alistunut kehohäpeän ja piilottelun aiheuttamaan ahdistukseen? Fuck it! Sinun kuuluu elää vapaana ja nautinnollisessa suhteessa omaan kehoosi! 

Vaihda olomuotosi seksikkääksi, valovoimaiseksi ja itsevarmaksi omissa nahoissasi!

Unelmien lantionpohja, vatsa, pakarat, selkä, kasvot, käsivarret ja reidet. Kehoa hellivä, rakentava ja kiinteyttävä harjoittelu on mahdollista tehdä muun elämän ohessa!

Tiesitkö että hengitys on yksi voimakkaimpia työkaluja kiinteän vatsan, seksuaalisen voiman ja vapautuksen työstämisessä?

Palaudu myös raskauksista hengittämällä vatsasi kauniiksi! Palauta keskivartalosi voima, muoto ja kauneus synnytyksen jälkeen..vaikka siitä olisi kulunut yli 10 vuotta tai et olisi synnyttänyt koskaan.

Seksuaalienergia

 Naisen seksuaalisuuden ABC: LET’S BRING SOME SEX-MAGIC ON!!

Hyvästi epävarmuus. Hyvästi riippuvuus ja mustasukkaisuus. Hyvästi seksuaalinen häpeä ja ahdistus. Hyvästi uhrius. Hyvästi paska seksi. Hello itseluottamus ja niin kirkas valovoima, että läheiset tarvitsevat aurinkolaseja!

Yoni - egg harjoitukset ja oma dearmouring protokolla. Kiinteä, kutsuva, kostea ja terve lantionpohja ja vagina.
 

Turva ja rakkaus kehossa

 Tunnetko olevasi kiinni väärän tuntuisessa elämässä ja toistuvissa tapahtumissa? 

Traumatietoisuus on lempeä tapa lähestyä syviä rakenteita, jotka estävät sinua saavuttamasta unelmiesi elämää ja alitajuisia uskomuksia, jotka pitävät sinut kiinni itseinhossa ja ahdistuksessa.

Vapauta ”En ole koskaan tarpeeksi” -tarina sisälläsi! Naisten perfektionismi on tappanut enemmän unelmia kuin epäonnistumiset koskaan.

Itserakkaus, sen integroituminen osaksi jokapäiväistä elämää. Itsensä toteuttaminen. Tunne syvä elämisen rauha ja helppous kehossa, mielessä ja sielussa.
 

Vetovoiman laki

 Tavoitteiden ja unelmien saavuttaminen. Mikä on sinun korkein tavoitteesi? Mikä on tarkoituksesi tässä elämässä juuri sinuna itsenäsi?

Ota haltuun roolisi voimakkaana oman elämäsi luojana, joka vetää puoleensa toinen toistaan upeampia mahdollisuuksia, kokemuksia ja runsautta!

VALOVOIMAN AKATEMIA pureutuu syvälle hauskoilla, lempeillä ja hyvältä tuntuvilla harjoituksilla ja ohjeilla

Tuuppaamme sinut rakkaudella raiteelle, jossa sinua odottaa se suurin mahdollinen palkinto. 
Sinä itse, hyvinvoivana, kauniina ja oman tarkoituksesi löytäneenä. Riippumattomana, mutta samalla vahvan naisten yhteisön jäsenenä.

Mitä 
VALOVOIMAN AKATEMIAA kokeilleet sanovat

“Olen NIIN iloinen ja kiitollinen!!
Oman syklin löytymisen ja kuuntelun jälkeen ferritiiniarvoni on noussut 2 kk aikana arvosta 30 arvoon 126!!! Nyt on aihetta juhlaan 💓 ferritiiniarvo selannut väliä 9-70 viimeiset vajaat 3 vuotta. Hiuksetkin taas päässä. Mulla oli kilpirauhasarvotkin kohentuneet huimasti, 17,1 ja 1,2!
Kiitos, Susanna.”
- Ailamari

“Haluan hehkuttaa mun kuumuuden vähenemisestä 😍😍😍
Päivän stressaava tapahtuma ei aiheuttanut ääretöntä turhautumista, itkua, raivokohtausta tai edes kuumaa aaltoa! Kiitoskiitoskiitos Susanna Tanni tästä valmennuksesta. Lisäksi nukuin kunnon katkeamattomat yöunet ensimmäistä kertaa vuosiin!”
- Janna B

"Minun on pakko kiittää teitä tosi hyvästä ja äärimmäisen tarpeellisesta kurssista.
Oma kehoahdistus oli raskauden jälkeen tosi voimakas kun laihduttaminen ei palauttanut rintarankaani takaisin yhtä kapeaksi kun se on ollu mulla 70cm luokkaa aikaisemmin ja sitten 80cm korvilla. Olin aluksi tosi skeptinen, mutta hitto tää metodi toimi itselläni ja muutamissa viikoissa! Olen äärimmäisen kiitollinen tästä ja toivottavasti jatkuu tämä ilosanoman ja avun jakaminen.”
- Annu P

”Huh, huh😭❤️😭❤️😭
Tämä on paras satsaus itseeni koko elämäni ajalta❤️ Ihan ehdottomasti🙏❤️
Ihana mies rinnallani on jo useampaan otteeseen todennut näiden viikkojen aikana ulkopuolelta seuranneena, että tämä on ihan mahtava juttu minulle. Näkyvää muutosta ajatuksissani on tapahtunut paljon, asioiden ja tunteiden tiedostamista hurjasti.

Ihmeellinen rauha on löytynyt. Luottamus kaikkeen. Vaikka kaikki ei mene niin kuin suorittajan mieli ehkä haluaisi. Naurattaa jo se suorittaja sisälläni😅 Se mihin se yrittää ja on aina yrittänyt puskea on epäinhimillistä!

Kiitos jälleen kerran❤️🙏”
- Kaino

“Mulla on niin LOISTAVA olo! Ihan kuin oisin saanut itseni takaisin! Olen virkeä, täynnä rakkautta ja uutta voimaa 🤸! Oon siis toipilas vaikeesta uupumuksesta jaja... Mutta tää tie on aukaissut jotain isoa🌸🌸🌸! Kiitos teille, kiitos Susanna💜💜💜!”
- Virpi

Unohda kaikki erilliset verkkokurssisi ja hankalat kokonaisuudet. 
Sinulla on nyt 
VALOVOIMAN AKATEMIA.

Me olemme tehneet sinulle sisällön, jossa on kaikki mitä nainen voi elämäänsä tarvita. 
Saat menestyspolun, jolta löydät kaikki tärkeät osa-alueet ja voit edetä helposti ja pienin askelin.

Traagisin virhe, johon nykynainen hyvinvointi- ja laihdutuskuureissaan kompastuu on yksinkertainen. 
Meille myydään ajatusta nopeasta ja tehokkaasta muutoksesta, joka on mahdollista saavuttaa yksin toimimalla ja itseohjautuen. 

Ei tule tapahtumaan, sen olet varmasti itsekin kokenut viimeisten vuosikymmenten aikana? 
Itse asiassa jokainen liian rankka ja nopea yritys on vahingoittanut sinun kallisarvoista järjestelmääsi.
Naisten haasteet ovat yksinkertaisesti paljon syvemmällä tasolla. 
Tottumusten kaavat syntyvät jo lapsuudessa ja oikeiden juurisyiden tiedostaminen ja 
purkaminen on pitkäjänteistä ja pienissä erissä tehtävää työtä. 

Niin kovin monta asiaa tulee ottaa huomioon. 
Keho, alitajunta, ravinnetaso, hormonit, hermosto ja itsehyväksynnän tila.
Parantuminen, laihtuminen, energisoituminen, tasapaino, itsearvostus ja 
rakkaus itseä kohtaan rakennetaan ajan kanssa. 

Se vaatii huimasti tietoa ja kokemusta, 
mitä et ole ennen VALOVOIMAN AKATEMIAA löytänyt vielä mistään. 
Se vaatii myös ennen kaikkea vuorovaikutusta, turvaa, rakkautta ja luottamusta.
Todellinen parantuminen tapahtuu yhteydessä muihin ihmisiin, ei yksin. 
Ei enää koskaan yksin. 

LIITTYMÄLLÄ VALOVOIMAN AKATEMIAAN 
SAAT KÄYTTÖÖSI TÄMÄN KAIKEN

LIITTYMÄLLÄ NYT 
SAAT KAIKEN TÄMÄN

Valovoimaisuustestin ja menestyspolut:

 • ​Tekemällä testin saat sähköpostiviestin, joka ohjaa sinut akatemiassa juuri sinulle sopivien harjoitusten, ohjeiden ja meditaatioiden pariin eli menestyspolulle, jota sinun on helppo seurata.
 • ​Testin avulla voit seurata omaa kehitystäsi ja siirtyä aina uudelle menestyspolulle. Testissä on neljä tasoa ja akatemiassa neljä niitä vastaavaa menestyspolkua.
 • ​Menestyspolut sisältävät materiaalia, ravinnosta, kauniista kehosta, turvasta ja rakkaudesta, seksuaalienergiasta ja vetovoiman laista.

Joka viikko uutta:

 • Joka viikko uutta materiaalia eri aiheista esim. reseptejä, meditaatioita, harjoituksia, astrologista ajankuvaa.
 • ​Ikuisen jäsenyyden Facebook -ryhmään, jossa julkaistaan mm. LIVEvideot. Videoissa käsitellään eri aiheita ja vastaillaan kysymyksiin.

Kirjastoja ja minivalmennuksia eri aiheista:

 • ​Reseptikirjasto
 • ​Eating for Beauty reseptit
 • ​Meditaatiokirjasto
 • ​Turva ja rakkaus kehossa
 • ​Seksuaalienergia 
 • ​Yoniegg harjoitukset
 • ​Kaunis keho; litteä vatsa, pyöreät pakarat
 • ​Seksikäs selkä, kiinteät käsivarret
 • ​Astrologinen ajankuva
 • ​Valovoiman akatemian ohjeet
 • ​Valmentajien ja tiimin esittely

Kaikki Freetox -valmennukset:

 • ​Eating For Beauty elämänmuutos
 • ​Eat Your Balance - Syö kiertosi mukaan
 • ​Hengittämällä unelmiesi vatsa
 • Villasukkajooga
 • Kauneuskuuri
 • ​Ketopower
 • ​Uupuneen elvytys
 • ​Susu ja Superkasvikset
Kaikki oikeudet pidätetään ©2021 | Valovoiman akatemia Tanni Group Oy | Tietosuojaseloste